А Redmi K20 pro оцінили як автомобіль.

Незважаючи на суворі умови для продавців продукції Xiaomi, що забороняють їм публікувати у відкритому доступі ціни і характеристики пристроїв до їх релізу, європейські рітейлери вже оголосили ціни на майбутній бестселер – Redmi Note 8 pro.

Отже, конфігурація з 6 ГБ оперативної пам’яті і 64 ГБ внутрішньої сховища обійдеться в 259 євро. Набір 6/128 ГБ – в 289 євро.

Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro @progadgets.top

Ціна зависока, як для представника бюджетного сегмента, але характеристики смартфона говорять про те, що він того вартий.

Redmi Note 8 pro зібраний навколо 6,53-дюймового IPS дисплея з роздільною здатністю 1080 x 2340 пікселів і співвідношенням сторін 19,5х9.

Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro @progadgets.top
Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro @progadgets.top

Обчислювальним ядром смартфона є процесорна система Mediatek Helio G90T з відеоприскорювачем Mali-G76MC4 (як кажуть, одним з найшвидших в світі). Це говорить про те, що новинка лінійки Redmi Note може називатися ігровим смартфоном.

Але і крім цього у нього є переваги перед конкурентами. Смартфон обладнаний чотирма модулями основної камери: 64 Мп, 8 Мп, 2 Мп, 2 Мп, і 20 Мп селфі-камерою.

Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro @progadgets.top
Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro

Живиться все це залізо від акумулятора ємністю 4500 мАг, що підтримує швидку зарядку зі швидкістю до 18 Вт.

Гідний смартфон за гідну ціну.

Redmi K20 pro оцінили як автомобіль

А ось з флагманом бренду, Redmi K20, справи йдуть дуже добре. З моменту релізу, який відбувся влітку, вже продано 3 мільйони смартфоном Redmi K20 / Pro.

Redmi K20 Pro @progadgets.top
Redmi K20 Pro

Щоб наблизити бюджетний бренд до еліти, маркетологи Xiaomi прийняли рішення прикрасити його логотипом із золота з діамантами і назвати Redmi K20 Pro Signature edition.

Redmi K20 signature edition 
 @progadgets.top
Redmi K20 Pro Signature Edition

В елітному смартфоні буде замінено «серце» – існуюча платформа Snapdragon 855 поступиться місцем старшій версії 855 plus. Кажуть також, що зміниться обсяг оперативної пам’яті до 12 ГБ, але це скоріше, косметична операція, яка не має великого сенсу.

Коштувати Signature edition буде майже 7 тисяч доларів.

Вибирайте: Ланос або телефон.

Лакшері Redmi (ніколи не думав, що напишу таке словосполучення) буде презентований завтра, 19 вересня.